BARNEVAKTEN sier:


Vinterlekene til Elfrid er varierte og morsomme. Du kan ake kjelke, der målet er å samle stjerner og unngå hindringer, du kan spille memoryspill (finne to like), legge puslespill, bygge snømann, fargelegge og tegne bilder, stable klosser og leke med snøkule. Du finner frem til aktivitetene ved å bevege deg rundt på vinterskjønne Soltoppen. Ved å føre fingeren over

ELLEVILLE ELFRIDS VINTERLEKER


skjermen flytter man seg rundt i landskapet, og så kan du trykke på kjelken, snømannen eller boligblokken for å velge hvor du vil gå. Inne hos Elfrid finnes flere aktiviteter, og her kan du på samme måte bevege deg frem og tilbake og trykke på ønsket aktivitet. Man veiledes hele tiden av tydelige og fine stemmer, med passende musikk i bakgrunnen. En fin funksjon er at man kan lagre ferdige tegninger og pyntede snømenn til fotoalbumet.


Tilgjenglig på både Google Play & AppStore.


ELLEVILLE ELFRIDS SOMMEREVENTYR

Bli med Elleville Elfrid og vennene hennes til stranden.

Dette er en opplevelse langt utenom det vanlige. Elleville Elfrids Sommereventyr er en av de mest forseggjorte norske digitale barnebøker som er laget. Her er det interaktive opplevelser på hver eneste side.

Elleville Elfrids Sommereventyr oppmuntrer barna til å finne på sine egne aktiviteter. Litt regn behøver ikke å ødelegge en perfekt sommerdag.


Kun tilgjengelig på AppStore.


ELLEVILLE ELFRID  app